MKB / ZZP

Bent u ZZP’er, heeft u een eenmanszaak, VOF of BV en zoekt u een boekhouder?

Bij Zakelijk op Orde kunt u terecht voor het  geheel of gedeeltelijk uitbesteden van de volgende werkzaamheden:

– het verzorgen en indienen van de btw-aangifte (omzetbelasting);

– het opstellen van de jaarstukken;

– het verzorgen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting;

– het voeren van de loonadministratie;

– het verzorgen en indienen van de aangifte vennootschapsbelasting.

Bij Zakelijk op Orde heeft u alle vrijheid om zelf te kiezen welk deel van uw administratie u wilt uitbesteden. Vooraf vindt er een vrijblijvend intakegesprek plaats waarin u kunt aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn. Op basis daarvan wordt een offerte gemaakt. Er wordt een vast tarief per jaar geoffreerd voor die werkzaamheden die u aan ons wilt uitbesteden. Dus geen verrassingen; u weet vooraf waar u aan toe bent.

Administratiepakketten

Wij werken met het administratiepakket SnelStart, maar we zijn ook bekend met andere pakketten zoals: Exact online, E-boekhouden, Money Monk, Money Bird etc.. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u uw administratie aanleveren in het pakket dat u wenst.

Starters

Als u op het punt staat te starten als ondernemer, kan Zakelijk op Orde veel voor u betekenen.

Denk vooral niet te makkelijk over alle administratieve en fiscale zaken. Ga goed van start en laat je adviseren door Zakelijk op Orde. Voorkom een valse start en boetes van de belastingdienst: laat u adviseren door Zakelijk op Orde.

Branches

Wij zijn werkzaam voor ZZP’ers en bedrijven uit veel verschillende sectoren waaronder de ICT, de bouw, de detailhandel, de zorg en de horeca. De kans dat we ook bekend zijn met uw sector is groot.