Particulieren

“Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel”.

Dat is het motto van de belastingdienst voor de jaarlijkse aangifte campagne, maar maakt de belastingdienst het wel zo makkelijk.

Veel mensen zien elk jaar weer op tegen het invullen van de aangifte inkomstenbelasting. Veranderende wet- en regelgeving, wijzigingen in privéomstandigheden zoals b.v. het kopen of verkopen van een woning, het oversluiten van een hypotheek, trouwen of scheiden; allemaal zaken die invloed kunnen hebben op uw aangifte.

De oplossing voor uw belastingaangifte

Besteed het invullen van uw belastingaangifte uit aan Zakelijk op Orde, wij zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.
Onze werkwijze is zodanig dat uw aangifte op tijd en correct bij de belastingdienst wordt ingediend zonder dat het u veel moeite kost.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Wij zijn geregistreerd bij de belangdienst waardoor wij rechtstreeks kunnen communiceren met de belastingdienst.
Wij hebben dus géén DigiD van u nodig.

Zonder veel moeite

Als u uw aangifte uitbesteed aan Zakelijk op Orde. Dan bent u er zeker van dat de aangifte u niet veel moeite kost en wij zorgen dat deze juist en op tijd is ingediend bij de belastingdienst.

Betaalbaar tarief

Wij verzorgen uw belasting aangifte voor een betaalbaar tarief.

Géén DigiD nodig

Bij Zakelijk op orde hebben wij uw persoonlijke DigiD niet nodig. Wij zijn geregistreerd bij de belastingdienst en kunnen als erkend belasting adviseer de aangifte namens u indienen.